About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Wednesday, October 4, 2017

Hey There October Kiddos!

#IsItOctoberYet? #AlwaysOctober




October is here!! wohoooo!! macam biasalah. bulan kegemaran, kesukaan, keseronokkkannn!! hehe. iye iye. selaen dari deepavali, apple day dan pembentangan belanjawan negara, dalam bulan oktober jugak ada macam2 keraian. salah satunya ialah.. meraikan ulangtahon kelahiran korang! kita! october babes!! wheeee!!!

dan macam biasa jugak, aku nak celebrate sume2 yang ulangtahon kelahiran dia dalam bulan oktober. takde la aku nak throw a party tetiap hari kan... hahaha. kalau macam yang lepas2, aku bagi hadiah kat sesape yang jumpak aku pada hari ulangtahon kelahiran dia. boleh tahan la ramai jugak, even tho tak hari2 (kalau hari2 pon koyak gak aku bhahahaha) tapi alhamdulillah, dari strangers pon dah jadi kawan2 just because dorg datang claim hadiah. ekeke. happy me is happy!

so taon ni... memandangkan ramai komplen tak dapat cari aku sebab jaoh lah, bizi lah, terlepas tarikh lah... makanya aku nak ubah sket. bagi senang. haaaa

takde la aku nak pos hadiah kemaen2 bagai sangat pon. ehe. korang ni kan pantang ada peluang. lol. ok, untuk kali ni, aku nak lukiskan something untuk korang, siap birthday decorations. hiks. camne camne?


1. korang DM (kat twitter) aku or mesej (kat Facebook messenger) or inbox aku kat instagram or teros emel kat personal email aku - gambar korang/anything yang korang nak aku cartoonize-kan, sempena birthday korang. hehe. aku nak lukiskan khas, sebagai hadiah birthday korang dari aku. 

2. sertakan sekali tarikh birthday korang . klo boleh buktikan lagi baek, yang korang memang kekanak oktober. hee. bulan laen, maap tau. tak amik order. ahaha

3. aku cuba siapkan then reply kat korang sebelom/pada hari kebesaran korang tu. chewah! hehe. klo twitter/facebook/instagram korang available untuk aku post situ, nanti aku teros up siap wish. ahaks!


tapi korang kena ingat la... aku bukan pelukis profesional... amatur pon bukan. aku lukis2 sesaje je. suka2. hobi. minat. takde la lawa pon. hihihi. so, yeah. lebih kurang mintak halal siap2~ ehehe...


ok? orait. tu je nak kabo. ^-^ looking forward to draw the pic of you! happy birthday in advance!!

1 comment:

Anonymous said...

kalau lahir bulan lain xleh ke request sketch?? hehee
eh tpi dh expired dh pun kn..now is november.

so, ticer a'an...byk x muka kekanak oktober yg ticer lukis?? post la kt sini.
entry baruuu