About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Wednesday, December 13, 2017

This Is Not A Goodbye

assalamualaikum.

hai readers, viewers, or landers yang tak pasal2 tersampai kat blog berhabuk bersawang ni. ehehe. how's it going? harap hgpa semua sehat la nooohh.. ^~^

well, to my loyal readers, be it silent or loud... hahaha... aku ada benda nak kabo ni.

aku dalam proses menyetup... ok sounds so weird... men-setup .. haaa... tengah setup page baru. yep yep, i know, korang akan cakap "haritu dah ada winwalkwave.com tapi berhabuk seropa tu jugaaakkk" yadda yadda... lol. kamon, haritu aku tengah gigih nak berblog lagi, tapi takde idea... then blogspot aku ada masalah kaaannn... kena hacked dan ditanam malware bagai. wuwuuu.. jangan marah ittew... wuwuu..

so apa beza kali ni?

memandangkan aku dah ada hobi baru.... technically tak la baru, dah lama benornya... haha.. hobi apa? hobi mereview. lol. deyyy, bukan dari dulu ka ko dok review bagai? hee... memang laa... tapi aku tak la share sangat pon... tapi nowadays, bila pikir2 balek... why not kan, aku cerita apa yang patut pasal anything yang aku rasa sesuai untuk diketahui ramai.

contohnya, kedai makan. aku suka makan. lol. tapi aku tak kedekut. aku hepi nak promo kedai2 yang best pada hemat aku, kat orang laen. or any places yang aku pernah pegi, or anything yang aku guna dan berguna untuk org laen jugak, etc etc. sharing is caring, kan? hekhek

 bukan ke sama je function macam blog ni? hehe. memang laa... tapi tu la. aku rasa perlukan wind of change la. taktau sampai bila aku nak bukak blogspot ni pastu ngadap blankly pikir nak tulih apa, pastu aku tutup tab then sambung baca buku or main game. bhahahahaha. makanya, inisiatif aku untuk kembali menulih ialah.... dengan mewujudkan satu blog or page or site baru! kekonon semangat la sket, nak tahun baru ni kan. ececeyy... lol

so guys, kepada yang selama ni dok singgah sini baca artikel baca cerita memaca,, don't worry... aku tak delete liveitlively.blogspot.com ni .. aku bior je sini... update? tak sure. bila aku rasa nak meroyan, maybe aku masuk hambur2 sini. hahahaha. sebab webpage yang aku nak buat ni ala2 informative la kindathing. tapi tak tentu gak... kot aku rasa nak meroyan sana, aku buat je. ekeke xD

yang pasti, new blog tu insyaAllah akan lebih berinformasi, berkualiti, bergambar2 (hahaha) bervideo2 bermacam2 lagi. aku akan cuba buat lagi better dari sini, insyaAllah. dan, most importantly, it's open to everyody!!

wait selama ni sini tak open ke? open jugak... tapi biasanya aku sorok dari pengetahuan anak2 murid skola aku.... hakhak... so, sila expect tulisan ala2 sopan kat page baru nanti, dan besar kemungkinan... in English!! tudiaaaa... ekeke. kamon, bila lagi nak pektis kaaannn. =p

so, korang2, kawan2....

thank you for all your support. mekaseyh sudi luang masa datang sini lepak baca2 gelak2 nanges2... eheh... banyak memori kat sini. insyaAllah, aku kekalkan dan maybe update jugak apa yang patut demi tatapan korang. selagi aku tak mati la. ahaks

jangan sedey2 ye. macam aku cakap, this is not a goodbye. nanti aku siap page baru tu, kompem2 aku highlight and announce kat sini jugak. wheee!! in the mean time, doakan2 aku sehat2 je ye, berkemampuan dan berkeupayaan untuk enjoy hidup seadanya, dan kongsi memacam dengan korang2 semua.

thank you everyone! jumpak lagi di laen entry!! :D

1 comment:

Ainnur Jannah said...

good luck! can't wait to read your new blog.. ^_^