About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Friday, January 5, 2018

New Blog! Same Old A'an


assalamualaikum! salam sejahtera. happy new year!!

selamat tahun baru 2018 diucapkan kepada korang2 yang still baca blog yang dah tak diselenggara elok2 ni. adeiihh.. haha. tak tau la camne korang still boleh sampai kat sini, tapi aku tetap hargai sangat2. ^~^

anyway!

macam aku cakap, blog ni dah 10 tahun usia dia. segala content kat sini segala memori kat sini... semua2 lah. cukup2 bermakna bagi aku. and kalau takde aral melintang bagai, insyAllah blog ni aku tak delete. liveitlively.blogspot.com ni akan terus jadi tempat untuk korang singgah2 sesat2, baca2 cerita bebudak skolah, cari petua2 orang lama, baca cerpen yang tak sudah (hahahaha) dan sebagainya. aku pon sayang blog ni. tapi tu la.. mungkin perlu satu anjakan paradigma kan? perrghh.. ekeke

makanya. kat sini aku nak announce. jeng jeng jeng!! nooo... bukan nak kawen. lol. nak annouce yang blog atau website baru aku dah beroperasi!! yayyy!! kepushhh kepushhh!! tu bunyi bunga api masuh angin. lol

happy new year . happy old me . hahaha


yesnoalright.com

kalo korang still nak baca aku merapu (plus, ada kengkawan aku yg aku invite untuk berblog kat situ jugak! so takde la korang bosan nau ngadap cerita aku je kan. ekeke) silalah ke webpage aku tu ye. and, pembaharuan yang paling ketara aku buat kali ni... ialah?

it's in English language! xD

ok takde la mende pon. ekeke. saje je beb, nak pektis guna apa yang dh belajo... untuk2 orang laen pon dapat belajo dari situ... mudah2an bermanfaat~~ doakan yang elok2 ye. hehehe

okidoki! maybe. ni post terakhir kat sini. or maybe buat sementara waktu ke camne ke, wallahualam. tapi buat masa ni, aku akan fokus kat pembangunan blog baru tu.

klo korang sudi, lapang2, tetau nak bakpe sangat, jenguk2 la sana ye. hehe. mekaseyh atas sokongan korang. you guys are awesome!!

jemput singgah~ yesnoalright.com  ^~^

sampai ketemu lagi!! 

4 comments:

Anonymous said...

*clapping* *thumbs up*

azhan zaffuan said...

lol. thanks. ^^"

Anonymous said...

jangan delete blog ini please...i enjoyed reading every single posts of yours. teruskan post cerita2 yang menghiburkan dan comel kay! :-)

azhan zaffuan said...

ok.. terharu jap. eheh.. insyaAllah... moga ada kesempatan, rejeki, pengkisahan yg sesuai nak tulih sini ye. ^^~ terima kasih!!