About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Sunday, October 10, 2010

Hari ini aku menulis

menaip la, sengal.

haha..

yeah!!! tarikh paling cun aku rasa utk kesekian alamnya. suploh aribulan suploh duaribusuploh!! 20101010.. 10102010.. 101010. weee!!

aku nak hambek kesempatan ni..nak mengucapkan..selamat berangkat ke tanah suci Mekah bagi para jemaah haji yang nak menunaikan rukun islam ke 5 tahon ni. alhamdulillah... mudah2an diberkati dan diterima yg Esa. yang akan berlepas tu.. tmbah la ilmu mana yg boleh selagi ad ruang..taruh niat ni. ^^

aku gak nak sampaikan rasa simpati kat sorang hamba Allah ni yg tetiba hilang ingatan.. pergh..ko hidop penuh memori dan tragedi selama lbey kuang 20 tahon..tetiba ko hilang ingatan kann...ish..sian sgt.. moga sahabat itu pulih ke bentuk asal dgn kadar segera! ^^ jadi, moral of the story.. senantiasalah kita bersyukur selagi kita mampu berfikir, bernafas, berperasaan.. ber-ingatan.. ^^ sebelom tuhan tarik smua tu, ok?? (derr...pesan kt diri sndiri..=D)

nak gak meluahkan rasa girang atas kesungguhan dan iltizam sorang rakan baek nih...dalah usahanya men-tackle gadis yang menjadi idaman semenjak suku dekad yang lalu.. pergh.. way back into love la ni!! aku suka~ hehe... good luck there!! you guys have my blessing XD

nak gak luah rasa kuciwa...sebab tarikh best camni...tapi still teperap kat bilek buat asemen... aiyo... punya la plan nak kutip tiket wayang, nak tulis guestbook, nak post komen..nak wish mcm2.. yg bertarikh ni la...tapi sekali kena grounded daa..hehe. xpa, hgpa tunggu 20102010 ni. =D

wallao!!! dah2...ko byk keja lg an.. huhu. okes! for you guys out there, have fun!! yes org cakap apa ad pada tarikh...spesel event tak semestinya jadik pada tarikh spesel... betol.. tapi bagi aku, usaha kita nak menjadikannya spesel tu la yg buatkan ap yg kita usahakan tu spesel..hahaha... dan 10/10/10 hanya muncul sekali dalam 100 tahun!! ^^ so grab it while u can!

2 comments:

Non said...

wah..u ken spik melaY

antara said...

haha...op kos.. melei is izi wat XD