About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Saturday, April 6, 2013

Suka Duka April 5


assalamualaikum. ^^



ya Kariimm... lama sangat dah rasanya aku tak update blog. kalo aku bagi alasan busy, mesti bunyik cam dah lapok kan? haha. tapi nak buat camne ... tu hakikat. ekeke

minggu lepas, minggu kemuncak bagi team bola lisut skola aku. yeah... dah turon padang 2-3 bulan, dah lenjan main panas pagi petang minggu2 last sebelom tourney.. memang wajar la aku demam kan. haha. tapi alhamdulillah... i enjoyed the minutes spent. i had my time. ^^

these are my kids. my little army. =)

last pose sebelom game. nampak cam old skool lak lepas filtered. ekeke

power budak2 ni. tapi ni budak skola laen la. hahaha

pose pasca perlawanan. ah.. muka hepi je wlopon kalah. bhahaha. they learned well. xD oh maaf gambar kurang 'terang'. malas nak edit. luls~


well... takde rejeki nak menang tourney kali ni. tapi alhamdulillah... lepas kira2 semua benda, teknikal segala... dapat la budak2 ni nombot 3... boleh la tuu... hehe. insyaAllah, ada peluang aku try bawak bagi jadi champion pulak. doa2 la ye! ^^

ekceli tu mukadimah. ada benda best nak cerita...

hahahaha

masa dua hari tournament ni... banyak benda jadi beb! ada budak injured, ada budak gadoh, ada cekgu gadoh. hahaha. biasa la tu. tiap2 kali bertanding bola lisut, mesti ada gado punya. leuls. tapi tapi!! ada satu benda ni... yang tak selalu jadi tau! tetiba jadi aritu. haaa... apakah??

ada budak skola menengah nak ngorat aku beb!! form 4 plak tu!!!

hahahahahaha. homaaaiii... siyes! terkejut aku. kebas muka! dah lama kot tak kena mengorat secara terus dan telus. hahaha. noharom ayat xD . 

citernye camni... 

.

.

.

taknak citer ah. malu.. >.< hahahahaha. biar aku simpan sorang. buat kenangan. ekeke. apa yang leh aku gtau; aku dapat surat 'peminat' . wohooo!! nak pengsan. luls! lawa beb tulisan budak tu. dah la bahasa pon cantek. takde rempit2 ittew2 awuck2 laaa... ini baru melayu sejati. hahahaha. tapi tu la. aku cakap aku cekgu, budak tu tak caya. dia ingat aku tipu. dia ingat aku student kolej or universiti, tolong coaching budak2 skola rendah. tak nampak macam cekgu katanya. muda baya2 dorang je. hahahaha

terkedu aku bila dapat surat cenggitu. bukan tak pernah dapat... tapi dah lama tak dapat~ ekeke xD zaman muda2 skola2 dulu ye la... dah tua2 cenggini, tak sangka lak leh dapat lagi. tu yang aku macam bengong2 kejap... budak ni rabun ke camne.. ahaks. well, sori la... aku memang tak bagi la dia nak add fb, apatah lagi nombot tepon aku... tapi bergambar tu bleh la, since ramai gak budak2 len tarik2 aku bergambar dengan dorang. muehehehe ayat poyos nak mampos! LOL. tapi nak wat camne.. kebenaran itu pahit kan.. =p hahaha

speaking of gambar... 

actually aku nak tulis entri ni semalam... tapi... memandangkan aku tak dapat nak menulis sebab mata pedih mengantuk punya pasal kot... so aku delay-kan ke hari ni. hehe. yeah i know. gua kata gua rock. tapi hati gula kapas. acaner.. hihik. ^^

em.. it's been a while. . .


wajah kesayangan hamba. 


err.. sila abaikan muka yang ada bendera malaysia kat atas kepala dia tu ye. muka budak baru bangun tido.. hihi..


yeap.. mama. abah.

18 februari tadi, ulangtahon kepergian mama... 5 april semalam, ulangtahon kepergian abah. dorang pergi tahon yang sama. 2007. jahat dorang ni... pakat nak tinggal aku sama2 plak. dah la tu, tak pernah datang jengah pon. dalam mimpi pon tak.. huhu..

mama.. abah.. adik rindu. 

hahaha. ingatkan tulih merapu2 kat atas bleh cover line. haha... aish..

.

moga mama abah..
tenang kat sana
adik doa
=]



aaaarr... habuk masuk mata... erghh... ni akibatnya malas kemas umah. banyak habuk. aa.. nak cari mop dgn duster kejap. bye.


1 comment:

Some Tea along the road... said...

Al Fatihah.. insya Allah mak ngan abah ampa tu tenang la kat sana tu, tu pasai tak mai jengah. lagipon depa tau anak depa pon senang la tu walaupon kekadang tak tenang sebab busy kehkehkeh tapi kena ngorat hehe whoaa dasat... dasat... awat tak boh gambaq si pengorat tu leh tgk? comeii anak2 ampa. semoga Allah kurniakan umur dan ilmu bermanfaat untuk cekgu depa dan depa jugak. Amin. Allahumma amin.