About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Wednesday, January 25, 2012

Cindy Wang - Ai Ni & Honey (MV)

Hello!!

okay. aku ada benda nak tulis. tapi tetiba sangat aku terdengar lagu Cindy Wang yang catchy kat satu blog nih. so aku youtube lelaju, dan aku jumpak dua lagu Cindy Wang yang aku enjoy sangat bila dengar.

so aku k.i.v menulis. instead, aku nak korang layan lagu2 nih! ceria! aku tak paham maksud lagu dia. tapi, ada aku kesah? hahaha. janji best, betol tak!? ^^

so, layan la dulu lagu Ai Ni!




dan Honey!!




p.s: tarian dorang best! ^^

2 comments:

Nur Intan Syafinaz said...

Ade satu cerita Taiwan Cindy wang berlakon aku suka giler..tapi tak ingat citer ape..ahaha

antara said...

kau tahu ek lagu2 nih? aku baru je kenal. hahaha. cute!