Monday, December 5, 2011

SPP Oh SPP - Episod Akhir

ni, bang long, kak ngah, kak cik, pak tam, mak lang, pak ude, semua2. cek nak cerita sebijik2 dari mola sampai kat sinun... dalam bilik intebiu... sampai keluaq intebiu... banyak sangat!

jadi, cek ghasa... biaqla gambaq2 ni yang jadi tukang cerita, nohh.. ^^ enjoice!!


okei saja nak intro. hehe



ini wajah bakal2 cekgi se-cohort 4! dorang dari Maktab Perempuan Melayu Melaka. woot woot! ^^ mudah2an kita suma luluih la nooo... =D

ni wajah2 hero idaman Malaya. my Kedahan comrades. Pulun wei pulunn!! ekeke

hangpa tengok pon buleh agak kan...yang depa ni belakon semata-mata. hehe. tapi sungguh... ketaq perot nak masuk bilik intebiu, taktau nak habaq lagu mana oiii... ^^

kalu aku kata kami kena interbiu kat stadium, hangpa caya dak? hahahaha


hahaha. 2 gambaq last nih hanya nak habaq kat hangpa, kami pecut dari Aloq Setaq direct sampai Stadium Bukit Jalil, sebab nak tengok match Malaysia lawan Syria, bolasepak kelayakan Olimpik. gigih sungguh kan kami?

ni la semangat Guru Malaysia dan Selamanya Harimau Malaya!! wohoooooo!! ^^

*********

orait. saja la aku takmau cerita panjang2. lenguh hangpa nak baca. bagi snippet gambaq pon kira buleh la no? hehehe.

keputusan SPP? sumpah taktau lagi. dan sumpah, setakat hari ni.... setakat belog ni ditulih, kami taktau bila nak dapat. mintak2 luluih ja...tak lebih tak kurang. 

hm.. ada benda nak kongsi. feeling2 sedey la sikit. eh pasai posting la, bukan pasai lain. hahaha. tapi tak sesuai kat entri ni. tunggu la aku dapat posting nanti, aku cerita la kot. ek? hee...

******

wei wei... sat. hangpa jangan marah no... kami bukan takmau cerita banyak2 pasai interbiu SPP ni... tapi kan... kami takdan nak tulih... T.T ... ada masa kita flashback tau. hangpa peringat kami tau. ^^" tima kaseh!!

No comments: