Tuesday, January 1, 2013

Attention! A Tension!!

wohooooooo!! it's nuuuyeerrrr bebeh!!

assalamualaikum!




ekceli aku tengah kalut filing dokumen untuk budak2 ni. em em... tapi gedik nak post entri jugak. so... ekeke.

ha! i'll keep it short. banyak benda yang aku plan untuk tahun baru ni. dan banyak jugak yang skolah dah plan untuk aku ... biasa lah tu. cuma yang aku tak tau... apa yang Dia plan untuk aku. huhu... harap2 all iz well lah ye. insyaAllah~

untuk blog ni... mohon dengan izinNya, Siri Jom Tawen-Tawen! akan diteruskan.. begitu jugak dengan Menanti Mentari ... tapi MM tak berani janji update selalu2... menatang tu ikot mood. hahaha. dan kalau berkeupayaan, siri Hanya Sekepal Dua akan membuat kemunculan semula tak lama lagi! hoho... tapi bergantung pada keadaan jugak.. kalo takde bingkisan best2 daripada budak2, so takde la sekepal dua tau! luls~ ^^

yang lain2 tu... macam biasa lah. ada benda nak tulih, ada la update. hehe. yosh! sebelom aku akhiri entri bidan terjun ni... nak maklumkan kejap. some friends of mine mintak tolong carikkan calon suami/isteri kat dorang. macam laaa aku ni agensi bertauliah kan.. hakhak. tapi orang dah mintak tolong, maknanya orang bagi kepercayaan. alhamdulillah... terharu2.. ni sikit2 preview yang aku bleh bagi secara general kat sini.


1. Encik X
Islam . belum pernah berkahwin . 24 tahun . berkerjaya . hensem . pandai mengaji . ada kereta dah . dalam perancangan nak beli rumah . looking for someone lebih muda atau sebaya (cikgu masuk top 3) .

2. Cik Y
Islam . bujang . 23 tahun . berkerjaya (akauntan) . comel orangnya . ada kereta jugak dah . nak beli rumah dengan enche suami insyaAllah . looking for someone yang jaga solat, jaga ibadat, dan ceria2 selalu.

3. Cik W
Islam . bujang . 25 tahun . tengah sambung Master kat United Kingdom (nak abih dah) . sweet orangnya . cadang nak beli keta dan umah lepas balik Malaysia nanti . tak prefer orang yang pemarah/baran .


so.. kepada korang yang rasa nak bersuami/beristeri tapi takde calon jugak lagi, bleh emel aku untuk maklumat lanjut. siyes2. okeh? aaa..


dah. nak tidoq. sok skolah! bye. Zzz...



takmau pi sekolah boleh tak? ngaaaa.... -_____-


7 comments:

Some Tea along the road... said...

cikgu pon takmau p skolah? LOL haru biru ni! kena pakai android ni baru senang nak updet blog hehe

mila said...

This description suits you ser,

Quote "2. Cik Y
Islam . bujang . 23 tahun . berkerjaya (akauntan) . comel orangnya . ada kereta jugak dah . nak beli rumah dengan enche suami insyaAllah . looking for someone yang jaga solat, jaga ibadat, dan ceria2 selalu."

antara said...

@tea - #teamforeverBBselagitaklingkup . hahaha

@mila - amboihh.. how come suits me? you know her ah? ekeke ^^

Azwa said...

ok, nk encik x blh? kuikui. xD

Iqin said...

u shud padankan encik x dengan encik y lah ^^

noor liyana said...

macam dah agensi mencari pasangan dah entry nie..lain kali buat ramai lagi profile list dlm entry..hehe..selamat berkenalan:-)

antara said...

ahaha. just helping some friends. ^^ selamat kenal!!