Saturday, March 9, 2013

Pameran Kuceng! Neko-neko Nyaan!!



jom jom!! pegi sini!!!

Domestic HHP Cat Show 2013 . Pameran kekucing cecomels!




sebagai seorang rabbit-person, yang tak berapa cara sangat dengan kucing... aku tetap nak promo korang2 pegi event ni. surely parents boleh bawak anak2, tengok kucing2 comel kat sana! tapi hati2 bagi yang ada alahan dan asma ye. ^^

dengornye buleh adopt a cat! korang bleh ambik kucing kat sana, bawak balik, bela. waaaahh!! best kan!? tunggu apa lagi. gi carik kengkawan, terjah Space U8 kat Shah Alam hari ni jugak! ^^ err.. kat mana? direction ke sana? em, sila google please.. =p haha


oh satu lagi. aku nak promo ni jugak


Hari Kraf Kebangsaan. HKK 2013

sangat best weh... kawan aku cakap la. sebab dia dah pegi 2 kali! haaa.. sebab tak puas jenjalan kat sana sekali  je. banyak sangat benda yang menarik nak di-usha. hehe




bagi yang rasa2 nak shopping barang rumah, perabot perhiasan bagai.. macam yana samsudin dgn johan dok promo kat tv tu, bolehlah berkunjung ke hari kraf kebangsaan 2013 ni. taon lepas aku dah pegi. best! so momentum best tu rasanya dibawak ke taon ni insyaAllah. jemput! ^^

selamat berhujung minggu!


No comments: