About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Thursday, September 8, 2011

Gua Nak Kembali Ke Public Phone!!

dah tiba masa untuk kita kembali ke jalan yang benar... = =" bertaubatlah. kembalilah ke pangkuan telefon awam.


hari ni naek news.

meh aku ringkaskan - "prepaid kena 6% cukai"

paham tak? prepaid. topup, paham? reload, paham??

*****

so lepas ni... bila beli kad reload/topup RM5, kita kena bayor RM5.20. kalo kita topup RM10, kena bayar RM10.60. sepuloh hengget enam kupang..

aaaaaaaaaaarrrrrrgghh!!

amcam? rindu tak saat2 seumpama ni? kau pernah? hahaha

aku nak revert ke telefon awam. *dah mula kumpul duit syiling*

cam best lak, gayut lelama kat public phone. ahaks!! tapi... nak gayut dengan sape ntah...= ="

4 comments:

Nur Intan Syafinaz said...

teruk la aku wey..slalu aku topup 30 , tp topup aku lamabat habis sbb aku jarang msg n call..tp xleh la nak pakai caller ringtone dah..LOL

n a b i l a w a h a b said...

haiyoo.. apsal sume nk ad tax ni..

Ain said...

gayut dengan gua lewwww. okbai!

antara said...

@intan - dia soh ko pakai BB tuu... BBM je lepas ni. haha

@nabilawahab - sebab..um.. dorang nak hapuskan tax bagi smatphone mulai taon depan. dengarnye cmtu la.. =="

@ain - awww... klasik!! gi tunggu kat payphone terdekat cepat! haha