About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Friday, July 1, 2011

Mr. Macho!? hahaha xD

[khamis, 30 Jun 2011]

(nota: PM = pengirim mesej)

PM : salam... hi azhan

Aan: salam. err..hi? sapo ni?

PM : fa**** (nama sebenar terpaksa dirahsiakan)...yg kusus kissm ni...igt x

Aan: ouh! aa..ye? ad apa?

*padahal aku tak kenal pon sape...*

PM : sy yg tegur.awk hari kedua slps slot akhir tu.yg pakai baju biru..igt x

Aan: aa..=) ye, ad apa boleh sy tolong?

PM : jap erkkk....nanti sy kol awk....ada keje jap.....

*lepas beberapa minit...*

PM : sy nk pelawa awk.masuk pertandingan mr macho

*bwaahahaha. aku gelak gila2 baca sms ni..hahaha*

Aan: hahaha.. ap benda tu? uih, encik salah org ni. ap plak sy mr macho~

PM : sy jd urusetia pertandingan bina badan n mr macho

Aan: sori lambat reply.tgh drive ni

PM : ok la mcm 2..drive dulu...hati2 ya.nnt kalau dah sampai bg tau k...

*dah sampai kt destinasi...*

Aan: ha, dh abeh drive. uish, pertandingan mr macho? encik salah orang ni..sy ni manada macho...hehe

PM : sy xslh....awk memang macho

*hahaha...ni memang aku gelak kaw2 xD*

Aan: hahaha. encik salah orang ni..salah tengok ni. sy ni biasa je. body tak mantap, muka tak ensem. ha,encik kenal sy**? ha, dia tu mmg macho. body pon tegap. sesuai la

PM : xla...kenal dia...xslh no la...nape awk xmacho....awk xensem ker...awk lg macho n ensem dr dia... macho n tegap benda lain la azhan...awk kt ner ni....

Aan: hahaha. ada plak. bukan event camni utk org2 mcm sy** tu ke? ap la ad kt sy ni.haha.

PM : sy stil kat maktab ni...boleh ler cerita skit...wat is mr macho...huhu.....awak ada pakage ler...

**************************

hahaha.. ya Allah.. aku tak tau la. apa yang dh jadi kat mata org ni. bleh plak aku yang muka pecah rumah ni dikatanya sesuai masuk pertandingan Mr Macho. aiyoo~..haha

panjang lagi mesej2 laen, tapi aku malas nak taip. cukup la korang tau isi2 penting je. hee... and of course, aku tolak tawaran dorg. kamon la, aku rasa sgt tak layak untuk title dan function pertandingan seumpama tu. ^^

anyway, thanks buat mereka yang rasa aku ada kualiti sedemikian. haha...sori jugak terpaksa shut down ofer tu. saya tidak layak seadanya~ ^^

haa!! ada satu lagi, ofer jadik model butik/pakaian. kikiki...ni pon klaka gak. nanti aku buat entri laen pasal ni ye. ^^"

2 comments:

aiichan said...

hahaha.
thats interesting xD

antara said...

u think so? hahaha. ^^