About Me

My photo

life is short . don't shorten it

SOCIALIZATION

Monday, July 11, 2011

#Trending: Tudung Kepala - Part 1

kalo korang perasan, (memang korang perasan pon. hehe) sekarang ni tudung pon dah berpesen-pesen ye.

dulu-dulu time tudung bawal tu..simple jek. lepas tu, datang lak pengaruh tudung 'malas' (aku panggil tudung malas sebab... memang nampak malas gile tudung tu. hahaha) melanda Malaysia. ala, yang jenis sarung je tanpa was-was tu..yang kainnya spandex bleh regang2 tuu..lol

dah sekarang, fenomena baru - tudung 'singa', 'rumpai laut', dan 'winter in arab'. nanti aku explen apa yang aku maksudkan dengan terma2 tu. buat pemakai tudung sekalian, dengan ikhlasnya aku nak mohon ampun dan maaf atas penggunaan terma2 tu. serius aku taktau nama2 fesyen tudung sekarang. so aku namakan mengikot kesesuaian gaya, rupa dan pengetahuan cetek aku yang jahil bab2 pesen ni. ^^"

tapi paling popular skarang ni...#trending tudung ala2 cloak/hoodie. korang leh tengok kat sini - cloak menjadi pujaan lelaki dan wanita!!

kalo yang laki, ikon2 ternama yang pakai cloak ni;



ni lagi



dan ni jugak




haa.. sekarang pompuan pon suka pakai cloaks tau! ni antara ikon fesyen cloak masa kini ^^



dan ini


dan pompuan paling femes dengan fesyen cloaking ni;



lalalalaa~....

6 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

chanteqnyer hana tajima ... yg last plg sesuai, hahaha~~

Anisa Hang Tuah said...

justin bibir yg kacax
hehehs

sam said...

Funny! :D

antara said...

ya ampuunnn~ ^^"

Mejuez said...

adehhhh jutin bibir... wahahahs

armouris said...

lagi info tentang tudung di SIHAT SELALU - Rahsia Memudahkan Memilih Tudung Untuk Dipakai